De ligging van de stacaravan

De stacaravan is te vinden op de uiterst rustige "Camping de Toekomst" in Ouddorp, Zuid-Holland. Op deze camping komen veel gepensioneerden en jonge gezinnen. Bent u op zoek naar een vakantie adres vlakbij het strand, maar toch ook op zoek naar rust? Dan is deze locatie voor u uitermate geschikt. Ook voor jonge kinderen is deze camping geschikt. Er komen veel kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar.

Klik hier om een route naar de Camping te plannen.

De stacaravan is niet direct met de auto te bereiken, maar u kunt wel dichtbij komen om uw spullen naar de stacaravan te vervoeren. U kunt uw auto op circa 300 meter van de stacaravan gratis parkeren.

Het centrum van Ouddorp is slechts 3 kilometer rijden. Hier vindt u diverse horeca en winkels. Ook worden in het centrum van Ouddorp vaak leuke activiteiten georganiseerd in de zomervakantie. Zo zijn er elke zomer twee toeristendagen en één avondmarkt. Elke dinsdag is er  een markt in de ring. Ook zijn er leuke terrasjes te vinden.

Reserveren

U kunt de stacaravan reserveren via ons contactformulier. Wilt u liever telefonisch bestellen, dan kunt u ons bereiken op +31 (0) 6 50425398.

© 2009 - 2019 OuddorpZH.com. Powered by Manieu.nl